Home
Videos uploaded by user “Fauzan Blackout”
The Walking Dead Parody Part 2
 
01:53
Kali ni part 2 plk so klau nk tngok part 1 tkan bawah ni jdi takde apa nak ckp cuma tolong like semua video aku dan tolong subscribe channel aku Part 1:https://youtu.be/8O69y0l_5Aw Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 65 Fauzan Blackout
The walking dead parody part 4
 
01:39
Kli ni buat part 4 penat sangat berlakon sbb nanti dngar suara gelak si mat ni dan danial plak dh so hrp terhibur enjoy like semua video aku dan subscribe channel aku Part 1:https://youtu.be/8O69y0l_5Aw Part 2:https://youtu.be/MEJYuF4Hl4g Part 3:https://youtu.be/jG3NxsmRchs Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 92 Fauzan Blackout
Short film |pembuli jalanan
 
01:49
Haih gaisss lama tk buat video so harini berlakon jelah nk main game takut korang bosan so ni untuk budak budak sekarang yang suka membuli orang orang yang nampak lemah so enjoy video nihh comment kat bawah like video nih dan subscribe channel aku ok bye Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 52 Fauzan Blackout
Shake it of cover by me
 
03:32
Kali ni cover lagu ni pulak tapi sori ngan kat belakang tu jadi gila sikit😅😅😅 so like and subscribe Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 4 Fauzan Blackout
Nasib baik tak rosak|Test Drone Wing 2|padang|Malaysia
 
04:08
Hai korang nk drone cam aku boleh murah jerr hanya RM100 bapak ahh korang nk beli tkan disini 👇👇👇 ok bye Drone:https;//drone1.mlya.hBzaqpM10/MY.com Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 2726 Fauzan Blackout
Buletin TV3 (Parody)
 
02:06
Sorry guys lama tk upload video kat youtube sbb line internet takda sangat so kali ni buat parody buletin tv3 so topik berita pasal fidget spinner so enjoy like and subscribe Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 107 Fauzan Blackout
I try change leagoo to iPhone 7
 
03:35
Sya telah tukar henfon sya kpada iPhone 7 dan jangan lupa untuk like comment and subscribe 👇👇👇 Instagram:fauzanblackout Snapchat:belum ada Facebook:lupa password Twitter:malas nak layan
Views: 63 Fauzan Blackout
Short Flm |Street Fighter (parody)
 
00:49
Taknak comment dan tak nak edit
Views: 77 Fauzan Blackout
SpiderGreenMan:Mak Kau Datang Part 1
 
01:56
Guys ini memang gila nk edit pun susah lagi senang pakai vegas sony pro 13 tapi komputer aku rosak so harap koran enjoy like semua video aku dan subscribe channel aku Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 96 Fauzan Blackout
Ejen ali 2 trailer (parody)
 
03:05
Trailer ni takde mengena dengan hidup takpun mati,so enjoy like dan subscribe Ejen ali episode 1:https://youtu.be/SBVVyZQ_b5o Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Instagram:fauzanblackout Snapchat:belum sign up Facebook:lupa password Goodbye😆😆😆
Views: 356 Fauzan Blackout
Unboxing Drone Rm100 murah gilerr bapak ahh
 
05:03
Korang nk beli tak drone nih yang harganya memang bapak ahh murah dia sila checknya disini Drone:https://drone1.mlya.hBzaqpM10/MY.com Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 567 Fauzan Blackout
The walking dead parody part 1
 
03:34
Harini aku buat citer so tengok smpai habis ye... dan jangan lupa like comment and subscribe Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Instagram:fauzanblackout Snapchat:belum buat Facebook:lupa password Goodbye😆😆😆
Views: 67 Fauzan Blackout
That's what i like cover by me
 
03:34
Kali ni cover lagu ni pulak so enjoy like dan subscribe Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:lupa password Goodbye
Views: 35 Fauzan Blackout
Despacito cover by me
 
03:34
Kami buat cover lagu despacito so susah gila aku kena nyanyi pastu gemuk belakang tuh buat perangai cam taik😆😆😆 Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:lupa password Goodbye😆😆😆
Views: 26 Fauzan Blackout
Mak tolong zombie kejar |Earn to die 2
 
09:33
kalau nk lawan zombie tu korang perlu like semua video aku dan subscribe channel aku ok bye... Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 46 Fauzan Blackout
How to download APPVN (description)
 
01:14
Appvn link:(http://www.mediafire.com/file/ctka2d5kf3utsif/Appvn%282%29.apk) jangan tekan itu aja tolong tekan like dan subscribe juga👇👇👇 Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Instagram:fauzanblackout Snapchat:belum ada Facebook:lupa password GOODBYE😆😆😆
Views: 77 Fauzan Blackout
Battle fight | Rakaman | budak-budak | Malaysia
 
04:32
Hi guys yang melihat video ini thanks,korang trhibur tak???,jika minat video ini tolong like,comment,subscribe
Views: 79 Fauzan Blackout
Let's play Minecraft pe episode 1 with my friend
 
11:01
Please like and subscribe
Views: 19 Fauzan Blackout
My new intro thanks for subscribe my channel
 
00:13
Nothing for comment😆😆😆
Views: 41 Fauzan Blackout
Play VR Bike with VR BOX
 
03:36
Kali ni try pulak main game ngan VR BOX sbb saje jerr nk hilangkan bosan so main jerr lah enjoy dan subscribe Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 31 Fauzan Blackout
Malay vine:kau tak puasa?
 
00:35
ini vine #3
Views: 43 Fauzan Blackout
Unboxing a ????
 
03:58
Wasap youtube hari ni aku pulak unboxing vr box sbb ada video aku aritu merang show punya so aku pulak arini enjoy like dan subscribe Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Merang show version:https://youtu.be/x8v1CMfiR48 Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 34 Fauzan Blackout
Play game chili con carnage with fauzanblackout
 
12:08
Sorry main tak habis mission
Views: 20 Fauzan Blackout
Play Eyes with fauzanblackout
 
05:11
Sorry bru main
Views: 16 Fauzan Blackout
Barang misteri
 
04:11
Barang misteri ini dari youtube ke???
Views: 35 Fauzan Blackout
The Walking Dead Parody part 3
 
02:06
Part 1:https://youtu.be/8O69y0l_5Aw Part 2:https://youtu.be/MEJYuF4Hl4g Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 43 Fauzan Blackout
Video ini hanya untuk Q&A dan korang boleh cabar aku
 
00:59
Comment dibawah untuk korang suruh aku buat apa jangan lupa like dan subscribe👇👇👇 Instagram:fauzanblackout Snapchat:belum ada Facebook:lupa password Goodbye😆😆😆
Views: 27 Fauzan Blackout
Play bowling 3d fauzan vs danial
 
08:01
Uvuvwevwevwev onyetewevwevwev ugbwemum ossas like comment and subscribe
Views: 18 Fauzan Blackout
Extreame spicy ramen challenge😢😢😢
 
06:16
Makan ramen lagi best hihihi tlong like comment and subscribe Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:lupa password Goodbye😆😆😆
Views: 10 Fauzan Blackout
Kejap gila!!! | Minecraft Pocket edition | The escape | Malaysia
 
05:00
Jika minat dengan video ini tolong comment like and subscribe
Views: 6 Fauzan Blackout
WWE CHAMPIONSHIP PARODY
 
03:13
Kali ni kitorang lakon so please tengok untuk like comment subscribe Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:lupa password Goodbye😆😆😆
Views: 23 Fauzan Blackout
My first prank!!! From fauzan blackout and haliff fans
 
03:09
Please subscribe my video dan tolong like video ini kerana kesian budak yang dah kena prank tu please😯😯😯😆😆😆😢😢😢
Views: 35 Fauzan Blackout
How to download video/music in android (no root)
 
01:30
So guys ikut je la apa aku nk kata,aku cakap cepat tu sebab aku nak kencing hihihi so enjoy like dan subscribe Keepvid download:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vid.keep Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 5 Fauzan Blackout
Play Minecraft PE part 4
 
25:01
Sorry dlm video tu misi aku cari diamond tapi tak jumpa jika minat dengan video ini jangan lupa like comment and subscribe
Views: 20 Fauzan Blackout
Makan maggie sape paling cepat part 2
 
08:03
Yeyyhhh takde idea sngat nak buat video so buat sambungan jer larrrr Part 1:https://youtu.be/jpQn5A1NBi8 Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Like dan subscribe jangan lupa Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:lupa password Goodbye😆😆😆
Views: 19 Fauzan Blackout
Susah tahap bana | N.O.V.A LEGACY | Malaysia
 
09:52
Jika minat video ini tolong comment like and suscribe
Views: 10 Fauzan Blackout
Minecraft short film|Part 2
 
01:42
Ni sambungan dia pulak harap korang terhibur nanti part 3 episode last sbb susah nk berlakon kalau citer minecraft nih so jangan lupa like semua video aku dan subscribe channel aku ok bye Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 14 Fauzan Blackout
How to spawn herobrine 100℅ real not fake
 
04:40
If you like this video please like comment and subscribe
Views: 15 Fauzan Blackout
Play Minecraft PE part 3
 
10:13
Hari ini aku nk buat perpustakaan jika minat video ini tolong like comment and subscribe
Views: 4 Fauzan Blackout
Bapak susah gila!!! | tap tap dash | Malaysia
 
06:14
Gila tahap bana jika anda minat video ini tolong like comment and subscribe
Views: 10 Fauzan Blackout
SpiderGreenMan:Mak Kau Datang (Coming Soon!!!)
 
00:44
Hello harap hibur like dan subscribe
Views: 18 Fauzan Blackout
Play Minecraft PE part 2
 
19:43
Jika minat video ini tolong like comment and subscribe
Views: 7 Fauzan Blackout
(Merang show)Cuba VR Box
 
02:51
Kali ni merang cuba try VR Box so aku tak smpat nk buat video so hntar video kwn aku ni enjoy like dan subscribe bye
Views: 29 Fauzan Blackout
Ronald McDonald playground slaughter reaction
 
05:16
Sorry muka aku tk nmpak sangat
Views: 33 Fauzan Blackout
Five Night At Freddy Demo |Malaysia
 
05:51
bapak ahh game ni nasib baik tak kena jumpscare kalau kena jumpscare sakit jantung aku tapi jangan lupa untuk like dan subscribe channel aku ok bye... Link challenge:https://youtu.be/V7L_2evwb_A Subscribe:https://m.youtube.com/channel/UC-kUGweuH8P1I-Diaa6uRFQ Instagram:fauzanblackout Snapchat:takda Facebook:fauzan blackout Goodbye😆😆😆
Views: 30 Fauzan Blackout
Akhirnya | Minecraft Pocket Edition | Shoot the button | Malaysia
 
07:47
Akhirnya aku dh tamat main mission ni jika minat video ini tolong like comment and subscribe
Views: 2 Fauzan Blackout
Enternal Crusade | Part 1 | Malaysia
 
05:01
Hello YouTube,sorry dah lama tak buat video (takda masa) so aku buat video enternal crusade sebab best,yang last to sorry tak sempat nak bagi ucapan,jika korang minat video ini tolong like,comment,and subcribe
Views: 11 Fauzan Blackout
How to do mannequin challenge in mcpe no mod!!!
 
03:48
What's up YouTube nama aku fauzanblackout harini aku akan ajar korng cara buat mannequin challenge dlm mcpe (tengok bawah👇👇👇) IG:fauzanblackout Snapchat:lupa download
Views: 27 Fauzan Blackout