Home
Videos uploaded by user “Naem Abe”
KEM PENGAWAS SMASID 2013
 
04:31
Views: 961 Naem Abe
Kompang SKGP 2013
 
01:51
Agak ok coz ni first time bwk pegawai PPD....tahniah kepade sumer yang terlibat....
Views: 1089 Naem Abe
Aswatul Muttaqim@Khairul Rijjal,SHOW 2014 (SMASID)
 
13:19
Alhmdlillah..team AM@KR thun ni buat prtama kalinya mara ke pringkat negeri terengganu..vdeo ni diambil smase prsembahan untk mjlis penutupan pertandingan dikir arabic(ZON)...kumpulan kami masih baru..n mash prlu diperbaiki lagi.
Views: 2631 Naem Abe
Persembahan Persaraan Guru 2015 - SMKTIZ -
 
03:53
Sempena Hari Persaraan 3 Org Guru Yg Banyak Berjasa di SMK Tengku Intan Zaharah . With Abeyy , Aiman & Lily
Views: 825 Naem Abe
shuffle JPAM PULAPA
 
02:55
saje2dkat pusat latihan pertahanan awam..hari last slepas 5 hari kt psat latihan ni...begabung antare negeri TERENGGANU,PAHANG n KELANTAN.
Views: 527 Naem Abe
silat sk gong pasir
 
00:28
hehehe
Views: 966 Naem Abe
Kumpulan al-usrah dungun-nur syahadah
 
05:15
lagu ni dipopularkan oleh kumpulan fareast..kitorang sje2 bwk jew...layann je...he3
Views: 632 Naem Abe
Tegar-aku yang dulu bukanlah yang sekarang (M/V)
 
03:19
Tegar-aku yang dulu bukanlah yang sekarang (MV)
Views: 806 Naem Abe
Kumpulan NaSyid AL-UsRaH Dungun
 
08:30
Reharsal team kluarge ni untuk majlis amal bagi meraikan anak2 yatim ramadhan 2012 yang lalu...mse reharsal ni,,x brape best gak..tpi,,mse show tu,,,pergghhh...tpi syg x sempat nk rakam...tpi yg ni pon kire ok lah...layann je..he3...n last,,skurang-kurangnye team ni dpt memupuk budaya nasyid di kalangan kita pada masa kini dan mengeratkan hubungan kekeluargaan..amacam...kalau ok pliz like video ni...
Views: 389 Naem Abe
Pertunjukkan bunga api 2013 diambang merdeka
 
10:07
Video ini dirakam masa pertunjukkan bunga api 2013 negeri terengganu diambang merdeka
Views: 366 Naem Abe
Kompang PUTRA DUNGUN 2013
 
01:41
Berarak bersama pengantin kt SURA JETTY..brsame dgan beberapa pelajar SK GONG PASIR DUNGUN....tahniah diucapkn kepada yg terlibat dan dapat memberi bekerjasama yang baik..tak lupe juge kpa pengurus kompang PUTRA DUNGUN kak Izan dan Abg Zainal kerana turut sama membimbing....TAHNIAH!!!!
Views: 503 Naem Abe
Aidilfitri 2013 di gerik n baling
 
04:22
khas buat saudara mara semoga ikatan silaturahim berkekalan hingga ke akhirnya...gambar ni diambil sepanjang sambutan aidilfitri 2013 di kampung.....layannn...indahnya...
Views: 178 Naem Abe
Repvblik   Sandiwara cinta Full HD 1080p Official Music Vide
 
04:06
This video was uploaded from an Android phone.
Views: 232 Naem Abe
Kompang PUTRA dungun
 
00:45
FIRST time bawak pengantin....
Views: 520 Naem Abe
Tegar - pantaskah surga [ lirik video ]
 
03:55
Anak kecil yang mempunyai suara emas .
Views: 201 Naem Abe