Home
Videos uploaded by user “Golden Playz”
Dance On Your Body(Fortnite by Mashed)
 
02:45
Its Golden Playz..Malaysian Youtuber! Hope you enjoy the vid! Make sure you Like,Subsribe and Comment! Thx For Watching!
Views: 477 Golden Playz
Galaxy Gunner gameplay
 
11:14
Hope you enjoy the vid! Remember Im not a hacker Roblox Code-in video Second Roblox Code-735 272 312 047 Hurry!
Views: 13 Golden Playz
My little brother do this
 
06:21
Ade Putera?DanTDM?PrestonPlayz?LOL!
Views: 15 Golden Playz
Scarecrow design😝
 
03:50
Hope you enjoy the video!
Views: 10 Golden Playz
Get out of my car(not clean)
 
01:48
Sorry cuz not clean...
Views: 14 Golden Playz
Golden Playz change intro song - Song:MDK-Press Start
 
00:11
Aku tukar lagu je kat intro ni kalau ada Youtuber..lagu intro dia camni komen kat bawah....komen di bawah lagu apa lagi yg boleh gunakan kat intro ni...Like,komen dan Subsribe channel ni...
Views: 10 Golden Playz
Minecraft Pocket Edition - ReUpload
 
02:23
-Video by Mojang- Hope you enjoy the vid!
Views: 8 Golden Playz
Super City - New Part!(RobloxRedeemCode)
 
04:38
Minta maaf kalau korang tak suka video mungkin sbab buruk
Views: 5 Golden Playz
😝Cara menggantung baju(Minecraft PE)😝
 
03:01
Harap Maaf Aku tak dapat bagi korang Roblox Redeem Code kat video.Like & Subsribe untuk menerima Roblox Redeem Code pada setiap penghujung video.
Views: 11 Golden Playz
Melihat Map sepupu aku!—GoldenPlayz
 
03:11
Map sepupu aku.. Nama Map:10 Trap(tapi baru ada tiga) 7Trap dalam pembuatan.. Jadi harap korang suka video ni.. Like & SUBSRIBE terus tekan loceng supaya tidak terlepas video baru!
Views: 8 Golden Playz
Minecraft(pendek je)
 
00:20
Sorry la kalau video ni BURUK harap korang enjoy video ni.....Buruk/Cantik ke korang tulis je kat komen......jangan lupa Like👍 & Subsribe!
Views: 9 Golden Playz
SuperCity Pt3
 
08:29
Thumbnail aku buruk bukan? Setiap penghujung video aku akan bagi Roblox Redeem Code...kalau korang nak lebih Roblox Redeem Code korang Kena Like sehingga mencapai 100 atau lebih begitu juga dengan Subsribers..... yang belum Subsribe tekanlah butang subsribe tersebut sehingga mencapai 200 atau lebih itu saja untuk hari ini... Bye!!!
Views: 9 Golden Playz
SuperCity Pt2(MalayVer)
 
03:49
Mulai hari ini dalam video yang aku buat ialah dalam bahasa melayu...
Views: 6 Golden Playz
Terperangkap di tempat misteri—GoldenPlayz
 
07:08
Nasib baik dapat keluar fiuh... -------------------------------------------- Support aku jadi Youtuber dengan 1.Subsribe 2.Tonton video aku yg sebelumnya 3.Like 4.Jangan tekan butang dislike 5.Komen yg baik²(kalau tak suka video ni...komen jangan kata yang tak baik)
Views: 11 Golden Playz
SuperCity gameplay Part 1(Roblox Code)
 
07:35
Download Now! -SuperCity- Dont forget to like and subsribe!
Views: 14 Golden Playz
Optical Illusion - Roller Coaster
 
06:43
Enjoy the vid dude!
Views: 14 Golden Playz
Blocky Mods(Snowball Battle)—Golden Playz
 
02:58
Hope you enjoy the vid!
Views: 17 Golden Playz
Minecraft Stop Motion
 
00:44
Minecraft Stop Motion Movie Creator ____________________________________ Like,Subsribe & Comment
Views: 9 Golden Playz
My new intro - Minecraft Intro!
 
00:17
Thx For Watching! S Su Sub Subs Subsr Sunsri Subsrib Subsribe Subsrib Subsri Subsr Subs Sub Su S
Views: 18 Golden Playz
Freddy Fazbear yang besar diperbuat daripada Block²—Golden Playz
 
02:02
Harap korang enjoy video tu!Jangan lupa Like & Subsribe untuk melihat video yg menarik!Bye -Golden Playz(Malaysian Youtuber)
Views: 6 Golden Playz
Why!?(CoC)
 
01:48
1.Song by Kevin Macleod 2.Song by Blonde Redhead(tak silap aku lah)
Views: 8 Golden Playz
What happen!(CoC)
 
01:25
Broken!!! :(
Views: 9 Golden Playz
New Outro!(Test)
 
00:18
Dont forget to Subsribe and like!
Views: 5 Golden Playz
MinecraftP PE - Survival Mode
 
03:10
Aku dah terkena perangkap...
Views: 9 Golden Playz
Golden Playz 3D intro - change song
 
00:09
Song:MDK-Press Start
Views: 11 Golden Playz