HomeФильмы и анимацияRelated VideosMore From: ASA Production

PUASA PUN PAKAI ILMU HITAM KE?

4975 ratings | 400046 views
Seseungguhnya, janganlah kita menyekutukan Allah. Berdosa besar dan silalah bertaubat. [BOMOH MENJELANG RAMADHAN - SIFUFBADS X TEAMBUATHAL] Kalau nak berniaga janganlah sampai merosakkan akidah, janganlah meminta bantuan daripada syaitan. Semoga hidup kita diberkati Allah. Dan pada bulan Ramadhan ni, harap you all boleh servis jasmani dan rohani tuan-tuan dan puan-puan. ANDA INGINKAN TAYANGAN PEDANA VIDEO TEAMBUATHAL? BOLEH KLIK DI YOUTUBE https://www.youtube.com/watch?v=5fkYPNPXx54 #tbh #teambuathal #asaproduction #puasa #pru #najib #mahathir #anwar #rosmah #malaysia #sifufbads #sifufilm
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (558)
ASA Production (1 month ago)
SELAMAT BERPUASA!!! Kalau nak tengok video TeamBuatHal lebih awal atau pun tayangan perdana di YouTube https://www.youtube.com/user/sifufesbukads Terima kasih semua!!!
Afy Amy (12 days ago)
ASA Production mana nk dpt buku marketing tu?
eirzani othman (13 days ago)
Tu guna tepung atau bedak je.
Rifodot _ (30 days ago)
ASA Production ppoo
Raffz Lr (1 month ago)
ASA Production bang Blh tau Bomoh itu apa
Entahlah Sizuka (1 month ago)
tempat lokasi menarik.. pelakun terbaik.. idea scripts pun terbaik... nasihat yang berguna untuk.rakyat malaysia
CINEMA - LIVE (8 hours ago)
7:49 lawak nye hhh😂
Heidi Koo (16 hours ago)
Jampi Aliff tu..... Tepung ke ?
1rf4nz G4m3rs (18 hours ago)
Kene ikat sbb perangai mcm setan 😂😂😂
Haikal Remix (1 day ago)
bedak😂
Hey It's Iman! (1 day ago)
7:45 ingatkan serbuk sihir...rupa-rupa nya sup bunjut
Amirah Azra (1 day ago)
Puasa ganti lelaki😂😂
Brother Z (1 day ago)
Hahahaha datang bulan hahaha
Tu sup bunjut mcm drama Nur tu... hahahaa.. sihir.. jampi bagai... rpanya sup bunjut
r Rider (1 day ago)
😍 cuuuu✋
Ezham Nazmi (1 day ago)
01:41 lelaki datang bulan
Zairul Sharil (1 day ago)
Sekarang tak pakai bomoh zaman sekarang gune pawang 😆
Aku suka TBH
Muhammad Zul Azrul (2 days ago)
apa tjuk bckground music tu ?
Tu Tepung kan
#baconman — (2 days ago)
7:56 dah baca doa makan ke
Waseeq akhtar (3 days ago)
Bomoh kah tisu atau kertas
Acting nye Lebay sangat
zakiah ahmad (3 days ago)
Knp makan sup waktu bln posa
MUIZ OHSEM (3 days ago)
Aik x puasa org yg beri ceramah tuh
Mohamed Akbal (3 days ago)
huh,masa dia cakap suara alif dengan lagu seram tu aku takut. dahlah aku tengk sorang2 ni
Kenapa ada orang dislike tentang moral macam ni
Damia darwisya (4 days ago)
Sup bunjut....mesti ada kenamena dgn cerita NUR
Damia darwisya (4 days ago)
😃😂😂
Sup bunjut la AIIII😂😂😂😂
Mikasa Fanny (5 days ago)
loqman podol ski
Azeem Sofwan (5 days ago)
Bulan Ramadhan jual air pagi2?
Raaef Rahman (5 days ago)
Aku tengok kan apa rupanya untuk sup rupanya XD
hahaha kira saye bomoh betul,tak tahu nye hanya sup is is is
cikgujawiyah osman (7 days ago)
sup bunjut
Flame Repellent (8 days ago)
#Nur #SupBunjut asal sama nga #AsaProduction hahaha 😂😂😂
Umarvel57 (9 days ago)
ni mesti drama Nur ciplak idea sup bunjut yg ASA production punye 😂😂😂tbh terhibur teroxx
Shamsul Amen (9 days ago)
Kemas Abih boh hahaha
Mahathir Razali (9 days ago)
Dalam ni kata puasa kenapa ada puasa ganti tapi best gak cite ni
Addin Gaming (10 days ago)
ni pasal tengok nur lah ni 😂😅
ABOIKOKOS GT (10 days ago)
Yang akhir sekali lawak
yusop Nooreena (10 days ago)
Sup bunjut rupanya Lol
Izzati Nazihah (10 days ago)
5:06 part kelaka gila siott😂
Saidatun Nor Ali (10 days ago)
Yang sup bunjut part last tu puasa tak hirup sup
Bab akhir la ingatkan bomoh betul rupenye sup bunjut aduhaiii
Iqhwan Roslan (12 days ago)
Apa maksud penunggang agama tu???
Fairzx (12 days ago)
The best ending ever haha
Afy Amy (12 days ago)
Mana nk dpt buku marketing tu?
Kawwai Uanie (13 days ago)
Weyh.. Bukan puasa ke
Macam tepong je??
Isad Syafaat (13 days ago)
Eh nak rasa jugak sup tu boleh tak? hahahahaha
Balqis Zumairah (13 days ago)
kantoi x puasa
shukri nasir (13 days ago)
Lark sup bunjut je
eirzani othman (13 days ago)
Heeleh dia pun guna bomoh.Tak ape ape cite ni 😑😑
eirzani othman (13 days ago)
Jangan bersangka buruk pada orang ni la akibatnya.🤔🤔🤔
SyaHyung SyaJinHwi (14 days ago)
Sup bunjut??😂😂😂aku fikirkan amenda lah benda tu😂😂
shadowrain 132 (14 days ago)
Aku ingat last sekali tu dia nak guna ilmu bomoh yang betul,rupanya spices untuk sup.lol aku ingat apa dah yang jadi
N. Amin (15 days ago)
Drama nur tiru ni ke
Az secret (14 days ago)
Hahhaha. ada jugak mula2 fikir camtu
Adib Suhimi (15 days ago)
Cehh ingtkn kain kuning tu serbuk je ape,rupanye uncang sup,hahahah
Haziq Syahmi99 (16 days ago)
Maklumlah dtg bulan😂
Little Mighty (16 days ago)
4:38 bila member kau perangai cam setan ...
juliana zamri (16 days ago)
huh?
ahmad muhammad (16 days ago)
4:34
ahmad muhammad (16 days ago)
Yang 2.90
{ XxxCopyCatsxxX } (18 days ago)
Muka bomoh tu macam luqman posolski😂
{ XxxCopyCatsxxX } (17 days ago)
Kicap Thrash cuba subcribe luqman podolski youtube channel nama youtube channel dia ''The Melayu"
Kicap Thrash (18 days ago)
tulah pasal..lama lokman memyepi ye
Faizul Zul (18 days ago)
teringat tengok cite senario dahulu melayu sama sendiri begaduh last2 cina dengan india ambil ke jalan tgh untuk ambil kesempatan benda ini memang terjadi sampai sekarang hakitnya memang betul berlaku dekat malaysia
Frentzen (19 days ago)
*Coca Cola Fresh Dari Ladang...*
Farah Najiha (19 days ago)
Wow lelaki dtg bulan😂
Haziqah Cumi2 (20 days ago)
terbaik dari ladang?!
Ha ha muka syaitan😂
AMX 23 (20 days ago)
Mak ko muda btul
Saidatun Nor Ali (21 days ago)
Yang last tu dh bebuka ke.cptnya berbuka puasa kt mane tu
NANDA YUSUF (21 days ago)
Sumpah, keren banget ini chennel
XENA Mobile Gaming (21 days ago)
0.27 ........aieeer
Star Sniper (21 days ago)
Dtg bulan apo lah
Ayuni N214 (21 days ago)
hahaha ingat bomoh yang bagi rupanya untuk sup hahaha
Hazeem Hidzir (21 days ago)
2:21 tempat uptown mega raya..
kids family (21 days ago)
卡裡面
iqbal ganu (22 days ago)
Hahahahahahah
iqbal ganu (22 days ago)
Macam cerita asli Pula😂😂
i am pro S.F.G (22 days ago)
Haha ingat ke bomon dalam benda kuning tu rupanya makanan 😂😂
norann Abumutalib (22 days ago)
🤣🤣dia buat sup
Transfomers Ultimatum (22 days ago)
Malingsial kuat berbomoh bangsa miskin syiah diamalkan
GaMe HaX_91 (22 days ago)
RESPEC I FROM INDONESIA.CINTA DAMAI AJA BOSS
Tiffa Janic (22 days ago)
ade luqman podolski lah yg jd bomoh waklu
Idham Saini (23 days ago)
Hahaha las sekali sup bunjud
Skan Narts (23 days ago)
Kirain aku tu bomoh di tempat kat shah sekalinya cume pentol😂😂
Reskimanreski Reski (23 days ago)
Unexpected ending Tak puasa😂
😂😂😂😂😂😂
Haikal Khan (24 days ago)
Patung tu lawak la
Haikal Khan (24 days ago)
Seram o
Didi sudiri (24 days ago)
Bomoh bomoh di dunia ni mane ade bomoh
Joel Christian (24 days ago)
Hi,im from indonesia
miku hatsune (24 days ago)
Barekkkkkk sup bunjud jer aq punya saksama teliti story dia....boekk la hahahhaha meroyan sensorang
malfoy lywski (25 days ago)
cilaka sup sikit rempah satu ikat😂😂😂
Luq Kim (25 days ago)
Sebab perangai ko mcm setan😂😂
Eidaa Fada (25 days ago)
Haha sup pulak hai
Aoi Chan (25 days ago)
Hahaahaha
Iylia Nasuha360 (26 days ago)
ler aku ingat dia guna bomoh jugak rupa rupanya yang tu untuk bubuh sup dia :-|
Muhd Fazli (26 days ago)
Tak puasa
Muhammad Fitry (26 days ago)
😑😑😑😑😑😑😑😠😠😠😠😠😠😠😠
shazriel adry shuhairi (26 days ago)
Bukan suara mamy monster ke tu
Nur Izzati (26 days ago)
Perangai macam setan
SADLY Gammer (27 days ago)
Bapak ah sound effects dia buat aku takut nak sahur . Doakan aku jumpa jodoh hahah
Haiqal Fazli (27 days ago)
Ingat barang bomo rupnya rempah nak makan sup je
naim azmi (27 days ago)
mak dia dah tua tua baru nak pakai braces

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.