HomeРазвлеченияRelated VideosMore From: The Melayu

Jom Challenge

3507 ratings | 86975 views
Setelah Naruto mengalahkan Kakuzu, sempat diperlihatkan ada ninja-ninja berjatuhan dan di tengah tengah para ninja diperlihatkan Sasuke sedang duduk dan berbicara bersama Orochimaru. Orochimaru berkata Sasuke masih memiliki belas kasihan karena tidak membunuh para ninja-ninja tersebut. Namun Sasuke dengan tenang menanggapi kata-kata orochimaru dengan berkata bahwa ninja-ninja tersebut bukan yang ingin dia bunuh dan setelah itu disorot kembali ke Naruto dan Sakura sedang berbincang-bincang di Ichiraku Ramen. Naruto mengalami sedikit cedera tangan akibat memakai Rasenshuriken. lalu mereka berdua mengenang masa lalu. Kembali kepada Sasuke dan Orochimaru, saat Kabuto sedang berbicara pada Orochimaru bahwa tubuh itu tidak bisa menahannya begitu lama, setelah Kabuto meninggalkan Orochimaru sejenak mendadak Sasuke datang menjebol pintu Orochimaru dan menyerang Orochimaru secara tiba-tiba. Sasuke menjelaskan bahwa, "Sudah tidak ada yang bisa diajarkan lagi Orochimaru sebab kau lebih lemah daripada aku yang sekarang," dan akhirnya dengan pedang Kusanagi dan jurus elemen petir milik Sasuke pun membunuh Orochimaru, dan dia pun tewas. namun ternyata Orochimaru menunjukkan wujudnya yang sesungguhnya yaitu wujud ular putih. Starring: AdibAlexx https://www.instagram.com/adibalexx/?hl=en Shadiq https://www.instagram.com/shadiqjamaludin/?hl=en Luqman https://www.instagram.com/luqmanpodolski/?hl=en Extra: Nurse 1 https://www.instagram.com/eelin26/?hl=en Nurse 2 https://www.instagram.com/atenhanisah/?hl=en Videography: Hasif Fikri https://www.instagram.com/hasifikri/?hl=en Music: https://www.youtube.com/watch?v=mAH7CLUmvhE https://www.youtube.com/watch?v=Gw7YRbVWx4w
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (433)
umar othman (4 hours ago)
aku x leh blah tengok muka dia
Izzu DudeTM (8 hours ago)
Lagu sajat haha
Adam Aoi (15 hours ago)
Abang ni luqman Podolski ke?
Im Not Pro (5 days ago)
who fans naruto?. coment
MR _FBI (7 days ago)
lagu nasib x copy right
SITI ZAHARAH YAKUB (8 days ago)
aku suka lah luqman ni🤣🤣🤣
ahmad aizad (9 days ago)
0:36 and 0:55 haha im dead
Akmal Fifa (9 days ago)
Page youtube buat lah nama luqman podolski baru org thu
apa kena mengena cite naruto dgn video nie? hahahaha
afiq. co (13 days ago)
ada air bungkus lak tetibe 😂😂
BLOBBY BOB (17 days ago)
#RipLuqman
BLOBBY BOB (17 days ago)
memang betul tu
XENA Mobile Gaming (19 days ago)
Description apesal cerita naruto
XENA Mobile Gaming (19 days ago)
DEEP
Atiqah Alias (25 days ago)
terhibur aq ahahahaa
Adek Amer (25 days ago)
0:54 lawak asli
Amal Lina (27 days ago)
Hahahahahaha
XxBT1xX (28 days ago)
puasa
frs husaini (28 days ago)
Misai
Hafizul -pelawak sabah (30 days ago)
Ninggal mana aku rindu dia
Mars Gaming (1 month ago)
MARS haha.. Memang terbaik la vine Luqman dari mula2 lagi GG😂
mohd hafiz (1 month ago)
soundtrack cantik bro..nujabes best hip hop song..shiki no uta..harey ayat aku
rafiq redzuan (1 month ago)
Abang... Video mana!!
Riz Zxyn (1 month ago)
Hahah saya pon ade hidup saya terhibur la
Kousuke Ueki (1 month ago)
amaran: durasi ke 1:53 akan menyebabkan anda akan menghidap penyakit barah tahap 4.. youtuber pon telah pon mengesahkan akan hal hal ini kepada yg lain.. (anda telah pon diberi amaran, dan anda tanggung sendiri jika anda degil.. muahahahaha xD)
Izzani Rohaizat (1 month ago)
nmpk matured siot podol 😍
Khairul Anwar (1 month ago)
HAHAHAHAHA
dianah kasman (1 month ago)
Takboleh tahan lah roti + batang aiskrim + sellotape tu. Aduhh
Naz Rvp (1 month ago)
HAHAHAHAHA KLAKA TROX
Azin Soldier (1 month ago)
HAHAHAHA...WTF..TENGOK VID SAJAT😂😂...LuqmanPodolski Is back
Radzif Zulkefli II (1 month ago)
Apahal ada ringtone nokia ni 😂
Ninggal bin sila
fafiq kun (1 month ago)
Pebenda description haha...
Haziq Syahmi99 (1 month ago)
Luqman the best
wak jasni (1 month ago)
Bila nk buat video baru setan😈😈😈
im basic (1 month ago)
nice samurai champloo ending
Dhany (1 month ago)
Bukan marah uhuhhh
Joel Than (1 month ago)
Read the description. Hahaha
NamaAq Emir (1 month ago)
Nice su.
Melwin Wong (1 month ago)
Malaysia penting kan kerja..yg aku hairan knp orang luar sana..mcm tiada kerja
Mhd Amien (1 month ago)
Melwin Wong maksud kau?
Irsyad Bros (1 month ago)
Betul ke ni channel original luqman podolski
Ridhuan Duan (1 month ago)
Bang mane video
EG GRIMZ Z (1 month ago)
lagu background ape?
Rozita Rahim (1 month ago)
Best jugaklah
Yasmin Fatimah (1 month ago)
eh kejap last kali tu roti en?
Vinture Troll (1 month ago)
Bukak lagu sajat memang ninggal le
MUHAMMAD IDHAM madi (1 month ago)
Hahaha
Anis Ainum (1 month ago)
Hospital mana la korg main ni
Hamba Allah (1 month ago)
vdeo mana bang
Kookie Senpai (1 month ago)
Bg lagu !!
Furqan Nipis (1 month ago)
WOO HOOO LUQMAN IS BACK
haikal shaarani (1 month ago)
misai betul ke tu?
hororo bf (1 month ago)
Stylo doktor laki tu
{ XxxCopyCatsxxX } (1 month ago)
InnalillahwaInnalillahhiwarojiun.. dh ninggal dh.. pastu dhla hospital bajet murah.. tula dgr lgu tu lgi kan dh ninggal😂😂😂
MAK KAU GAMING (1 month ago)
bang mane video
Obin ArtDraw (1 month ago)
Jupiter, Mars, Neptune, Setan aaa your anus aaa bulan
Alice Kim (1 month ago)
Doktor hape tu pakai selipar jamban
Skeletons 777 (1 month ago)
Fine
Khairil Hadi (1 month ago)
bang cube abg buat video mobile legend abg:)
GG Jokergaming (1 month ago)
lps ni buat la challange ramen
Teha K (1 month ago)
background music mcm makan kat sushi king
Muhammad Norfaris (1 month ago)
Misai tu bila nak cukur
wanna one army (1 month ago)
Bang vdeo mane bang..video tu ape ek?
Hazim Dean (1 month ago)
hahahaha x pernah x lawak
hakimixx _469 (1 month ago)
Vid ape ni . Sampai meniggal bagai . Aduh........ 😅😅😅
sTaLiN (1 month ago)
Eh filter video jangan gelap sangat 😂
for life (1 month ago)
I love Luqman front teeth, its cute 😆
Golden Playz (1 month ago)
Masa tak boleh dibeli.. Apa yg aq ckp ni ya Allah. 😂😂
bujibu bubu (1 month ago)
doktor rambut kaler kaler apa ni?😂
Fahmi Mi (1 month ago)
org nk video tpi video banyk... senarnye mane vine
rimf imfiazxx (1 month ago)
baca description..🙉mcm harey
Army X BTS (1 month ago)
Lawak😂
Xman96 Saitama (1 month ago)
Channel u mna satu gak ni
amirul husain (1 month ago)
Ok ini lawak
Amil TG (1 month ago)
Yep he's back!
Hakimi Ahmad (1 month ago)
HHahhahah babun
myzah monaliza (1 month ago)
Bang! mne video???
faudin daud (1 month ago)
Bang mane caption lagi jahnnam dari ni
Adnan Bin musa (1 month ago)
Masa tak boleh di beli
MUHD NADZMI (1 month ago)
first time tengok misai original luqman
azmi esha (1 month ago)
adik mana video?
Luqman Zulnaga (2 months ago)
Hahahah
Aqil Dzakwan (2 months ago)
Luqman,apa lagu tu
кαιzσкυッ. (2 months ago)
Last song???
aduhaiya (2 months ago)
#JanganBukaLaguTu
Fazrine Fauzi (2 months ago)
Alaa kenapa shadiq pakai mask? Taknampak muka handsome dia💕
Aman Aman (2 months ago)
Mane ningal i miss ningal
Mat Genin (2 months ago)
2:56 nape ade air bungkus ikat tepi
Gogeta Kurasaki (2 months ago)
bile nk buat video?
Suzana Abd Ghani (2 months ago)
Hhahahaha
D. anna (2 months ago)
Korang cuba tgk description vid ni . 😆😆 boleh mengarut cerita naruto dia letak.
Nur Irdeena (2 months ago)
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
muhdnajib (2 months ago)
asal part 2:00 tu dia taknak upload kat ig sia
Umijihah Hanafi (2 months ago)
Asal suka naruto??
KoINu (2 months ago)
D E M O N I T I Z E D
The Hakim Gun (2 months ago)
lama tak jumpa podol
ammar syafie (2 months ago)
Descreption win..hahaha kaitan
I love Food (2 months ago)
Damn shiki no uta
the ghost comment (2 months ago)
Minit ke 2:49 weii apa hal ada sepit kain tu adui
Adam Ukail (2 months ago)
Bang mana video bang mana video bang

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.