HomeНаука и техникаRelated VideosMore From: All About Phones

Samsung Galaxy S8 review (Dutch)

801 ratings | 143786 views
Een groot display, tóch een kleine behuizing en top-of-the-line specificaties. Zo hoopt Samsung met de Galaxy S8 de harten van de consument te veroveren. In deze Samsung Galaxy S8 videoreview bekijken we of dat lukt. Onze geschreven review van het toestel: https://www.allaboutphones.nl/reviews/samsung-galaxy-s8-review/ Meer over de Galaxy S8 vind je in onze playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLH_c2Es_GvrT35-ftFpGBx7qyEQ-hSr7p Een belangrijk onderdeel van de Galaxy S8 is het Infinity Display. Dat is een scherm dat niet alleen groter is dan gebruikelijk, maar ook langer. De beeldverhouding is 18.5:9 en dat is voor bijvoorbeeld multitasken en het bekijken van films erg prettig. Het scherm zelf is een super amoledscherm, wat zorgt voor een hoog contrast en mooie kleuren. Samsung heeft het display van de S8 verwerkt in een behuizing die er bijzonder goed uitziet. Doordat het scherm aan de randen een beetje gekromd is, is Samsung erin geslaagd om een bijna naadloze behuizing te creëren. De glazen voor- en achterkant lopen erg goed over in de aluminium zijkant en dat vormt een mooi geheel. Als leuke bonus is het toestel ook nog eens waterdicht. Natuurlijk zijn het infinity display en het bijzondere ontwerp niet de enige functies die de Galaxy S8 bijzonder maken. Zo zijn de beveiligingsmogelijkheden uitgebreid met een irisscanner. De selfiecamera heeft een upgrade gekregen en kan nu ook focussen. De software is gestroomlijnd en aangevuld met Samsung's nieuwe slimme assistent Bixby. Andere speerpunten zijn een nieuwe generatie processor van Samsung zelf, 4GB werkgeheugen, een uitgebreide range aan accessoires en een 3000mAh-batterij. Een indrukwekkend totaalplaatje dus. Hoe indrukwekkend de smartphone in de praktijk precies is hoor je in deze Samsung Galaxy S8 videoreview. De Samsung Galaxy S8 is vanaf 28 april officieel verkrijgbaar in Nederland. De adviesverkoopprijs van het toestel wordt €799. Muziek door NoCopyrightSounds: LFZ - Echoes: https://www.youtube.com/watch?v=Q_ojhcx-wrk [LFZ] • https://soundcloud.com/lfzmusic • https://twitter.com/imLFZ • https://www.facebook.com/lfzmedia/ Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer: https://www.allaboutphones.nl/telekoopwijzer/ Op onze website, http://www.allaboutphones.nl/, kun je terecht voor het laatste nieuws en de laatste reviews over smartphones, wearables en accessoires. Dagelijks maken wij nieuws, reviews en video's over de smartphones van merken als Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony, Motorola en HTC. Minder bekende merken als Wiko, Alcatel, Wileyfox, Lenovo en Honor komen bij ons eveneens aan bod. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig achtergrondblogs en komen we iedere week met de Telewiki waarin we je bijpraten over actuele onderwerpen in de telecommarkt. Ook maken we regelmatig top 5 lijstjes waarin we de beste smartphones in een bepaalde categorie bespreken. Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Apple iPhone 7, Apple iPhone SE, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy A5 2016, Samsung Galaxy J5 2016, Huawei P9 lite, Huawei Mate 9, Lenovo P2, Lenovo K6, Honor 8 en Motorola Moto G4 Plus. Ook wat oudere toestellen zoals de Samsung Galaxy S6, Apple iPhone 6s, Samsung Galaxy A3, Huawei P8 en LG G4 komen bij ons aan bod. Accessoires en andere connected apparaten die wij bespreken zijn bijvoorbeeld de Philips Hue, Samsung Gear VR, Fitbit Charge 2 en de domotica van Nest. Populaire games zoals Pokémon Go en Super Mario Run hebben ook hun plekje op ons kanaal.
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (168)
hello in minuut 7 en 8 ik kan niet de kleuren wijzigen de een knop heb ik niet voor alle kleuren waarom ? ik heb nieuwe update moeten doen 9.0 en androit 8.0 is normaal ? en op facebook en messenger ik krijg geen meldingen op mijn badge en ik heb het goed ingesteld dacht ik ? kan je mij helpen aub ? dank U Robi
Soufyan aissaoui (1 month ago)
ik heb hem een hij is hhhhhheeeelemaal moooi
Virtual Earth (1 month ago)
Sorry hoor maar je geeft heel veel kritiek ik heb deze tel al even en dit is een epic telefoon zeker een aanrader
Niels Spaans (2 months ago)
waarom kraakt iedereen Bixby af ik vind Bixby super handig en grappig dat samsung het heeft toegevoegd. Ga dat zelf maar eens coderen dar is lastig hoor.
Just_me_x X (2 months ago)
Moet je de trein halen ? Kan je niet eens volgen
A&M de Boer (2 months ago)
Weet iemand waar ik de Samsung Galaxy S8 het goedkoopst kan kopen??? Ik heb al op Amazon.de gekeken, daar was hij 550 €. Weet iemand een betrouwbare site met alle spullen erin??? Pls, antwoord als je dit berichtje ziet en weet waar je hem moet kopen? Thnks :)
HotGeit (2 months ago)
A&M de Boer T mobile of tele2
IZ Music (3 months ago)
Honor 8 of s8
TheDiamondbar (3 months ago)
Bixby is tenminste beter dan siri 😂
davy verhaeghe (3 months ago)
hallo ik heb een vraagje kan je review maken van de a8 2018 en misschien ook vergelijken met deze alvast bedankt ik twijfel te veel momenteel.
All About Phones (3 months ago)
Ja, staat zeker op de planning :) Alleen het is even wachten tot Samsung een reviewmodel beschikbaar heeft.
Dano (3 months ago)
Slechte review ooit... Helft is gewoon niet waar en totaal eigen mening. Ik heb de s8 en is echt de beste van alle galaxy's!
Bart de Bruin (4 months ago)
alles valt een beetje tegen haha
Diana Van Eck (4 months ago)
goed filmpje dank daarvoor
Jasper van den Assem (5 months ago)
Hahahahahah ik cringe zo hard altijd hij scherm zegt. Anyway goede review!
Netsrac (5 months ago)
WTF heeft hij aan man hahahaha
Noob Tuber (5 months ago)
Deze tata liegt kapot hard
senpai_papi_ (5 months ago)
Heb nu een iphone 6 maar ga wss hierna deze nemen
Jasper Meersschaut (6 months ago)
Omg die gsm is mijn droom Ga je hem giveawayen
rickert rickert (6 months ago)
zijn de specs beter dan de samsung galaxy s6 edge + want die heb ik nu en ben opzoek naar iets nieuws.
Mike Dobbelaere (6 months ago)
Ik probeer een goede reden te vinden om m'n S7 Edge te vervangen door deze nieuwe S8 maar kan er echt geen vinden. De onhandige plaatsing van de vingerafdrukscanner die ik dagelijks gebruik is dan wel een echt minpunt van deze S8. Moest de camera nu nog uitgesproken beter zijn dan de S7 maar ook dat is niet het geval. Ik hou het wel bij m'n S7 Edge denk ik....
JAY BEE (5 months ago)
Mike Dobbelaere volgens mij heb je gelijk ik zit nu wel nog me een S6 en die vergelijking scheelt wel al ookal ga ik die handigere scanner ook wel missen
Cat woman (6 months ago)
Wil graag nieuwe tel mijn iphone 5 c gaat maar 4 uur mee , aan batterij , dus deze word hem niet , hij moet minimaal een dag mee kunnen
Keys Flavour (6 months ago)
Nou als ik t zo hoor .. dan hou ik t liever bij mn S7 ,de S8 is er zo te horen aan jou Review er heel wat op achteruit gegaan . Terwijl je in deze tijd juist zou denken & zou verwachten dat er juist een hoop verbeteringen zouden zijn. Ik vind t een No Go.
Hollanda1975 (6 months ago)
Heb hier nog een stabilisatie testje. Vind zelf QHD of 1080P 60fps mooiste. https://youtu.be/8qd-npeUsq8
Lieke 2002 (7 months ago)
Ik ben nog blij met mn samsung galaxy s6 die ik over 3 maanden, 2 jaar heb. Maar ik ga toch liever voor samsung dan iphone
iSparkton (7 months ago)
goeie review
Sency (2 months ago)
wat doe jij hier minecraft pvp pro xd
Hollanda1975 (7 months ago)
Iphone10, veel te duur. Galaxy S8 nu 599,- fantastisch toestel met top camera. Nog een keer de helft minder? J7 2017. Premium look&feel, Android 7 met Samsung Experience 8.1, 3gb RAM, snelle processor 5,5 inch FullHD Super Amoled en dual sim. Camera iets minder dan S8 natuurlijk, maar voor 289,- een top toestel 👍
julian seuren (7 months ago)
Prachtige telefoon maar ik zou hem skippen als ik jullie was. heb hem gehaald en in een maand al m'n scherm moeten vervangen en nu zit er weer een scheur in het scherm. (En ja ik had er een hoesje omheen)
Peter Veer (7 months ago)
APPLE IS JUST BETTER !!!!!
SORAB TV (3 months ago)
Nee en ja licht er aan hoelang en hoe diep je met het toestel in het water gaat
Peter Veer (7 months ago)
IPHONE X IS BETER !!!!!!
percy heijnens (1 month ago)
Samsung is veel beter idioot
Pieter Dederde (2 months ago)
I phone afhankelijk van samsung wist je dat? hieruit kunnen we concluderen dat samsung beter is
Pieter Dederde (2 months ago)
Peter Veer niet s8 is beter ik heb hem zelf
Ole Weisink (4 months ago)
zijn de meningen over verdeeld
Game Up (5 months ago)
Peter Veer iphone is veel te duur voor zijn waarde
@di.rena (7 months ago)
Gast je zeurt om alles
Hond woefwoef (1 day ago)
het is een review stfu
JAYBIN HM (5 months ago)
dit is een review, wat verwacht je?
JVG Geffen (7 months ago)
ip 68 is niet volledig waterproof..
Ludwig van osselaer (7 months ago)
heeft deze een agenda met alarm? Hoe kan je deze beveiligen tegen diefstal? Kan deze gelocaliceerd worden bij diefstal ?
Corne Petersen (4 months ago)
Jij bent volgens mij wel een boefje
Swaggerboys (7 months ago)
Ludwig van osselaer Bijna bij elke telefoon kan je je telefoon lokaliseren als je bent ingelogd op je google account
Maarten De Jong (8 months ago)
Prima review!
ronnie tjikoeri (8 months ago)
Ik zoek een telefoon net als sony waar je met Bluetooth speakers de extra bass feature aan kan zetten en het ook echt fatsoenlijk werkt. Is samsung hier goed in? het zal wel een eq hebben maar op welke frequentie werkt die? 50-75hz is de diep en 100-125hz is te hoog dus het moet echt een nette boost zijn van 75-100hz
JustJohn Sodapop (8 months ago)
snel leeg bij INTENSIEF gebruik.. mijn asus gaat gemiddeld bij weinig gebruik ongeveer 2 dagen mee. Bij intensief gebruik is hij ook binnen een dag leeg
jw dored (9 months ago)
kan je bixby ook in het nederlands zetten?
Damian Ulrich (9 months ago)
Ben ik de enige die het irri vind dat de homebutton in het scherm zit ik heb liever de homebutton zo als op de s7
@di.rena (5 months ago)
lol wat lul jij. S4 is ook lelijk hahahahah
nee, ik heb liever ook een homebutton. ik gebruik s4 omdat ik die nieuwe telefoons lelijk vind
Marvin Xcrypto (9 months ago)
je praat zo veel onzin
masomaf (9 months ago)
Samsung toetst/vergelijkt zichzelf altijd aan iphone op een of andere manier... Zoals net dat voorbeeldje met die schermdiagonalen. Andersom zie je dat niet echt. Waarom niet de focus op je eigen product..
Enkie90 (7 months ago)
Omdat de meeste klanten ook vergelijken.
Vegeta (9 months ago)
Ik heb nu bijna een jaar de galaxy s7. Maar het is wel mijn laatste Samsung.(heb de s3 en de s4 hier voor gehad) Volgend jaar wil ik dan ook voor een Sony gaan, misschien eind dit jaar al. Dan ga ik voor de XZ premium.
reddevilkev (10 months ago)
Dat van de batterijduur vind ik wel onverwachts, ik hoorde net dat die veel langer meekon dan van de S7
Semih Musabaşoğlu (10 months ago)
Zouden jullie eerder de S8 aanraden of de Honor 8 Pro ? Zonder naar de prijs te kijken
Maarten deceulaer (10 months ago)
s7 of s8??
Bas bzb (10 months ago)
wat tril je, gaat het wel goed?
peshmarga zaxo (10 months ago)
lekker positief ben je pik
La Ro (10 months ago)
lees net dat de S8 beter verkoopt in zuid-korea.. Ik heb m ff in handen gehad maar vind hem echt niet mooi
Gray (11 months ago)
Zou mn iphone 7 nooit ruilen hiervoor. Samsung propt gwn heel die gsm vol met bullshit functies die je nooit gaat gebruiken ipv simpel en ten minste nuttig te houden. Lekker wachten op iphone 8 hier
rachida (2 months ago)
joun mening
Weasel282 (5 months ago)
Ja joh, lekker de helft van de functies hebben voor de dubbele prijs! #GoApple!
Hollanda1975 (7 months ago)
Gray Nou je IPhone 8 is onderweg hoor. Meer van hetzelfde voor de absolute hoofdprijs. Of ga lekker voor de IPhone 10 a 1200 euro met Samsung scherm (helaas met ugly cutout) en ugly camera bump😂 Galaxy S8 nu bij Mediamarkt 18% korting = 590 euro. Koop op Marktplaats een oude Galaxy Young voor 15 euro, die ruil je in en ontvang nog eens 100 euro korting. Heb je een S8 voor 500 euro. (sept-17). Lijkt me een iets betere deal dan die Iphones😉
Peter Veer (7 months ago)
Gray IPHONE X IS BETER !!!!!!
Jimmy Williams (8 months ago)
Gray Mijn s6 is eergister stuk gegaan in Kroatië en gebruik nu haar oude iPhone 6. Ik wilde een iPhone 7 kopen maar wat is de iPhone een gesloten telefoon zeg.. Ik koop mooi de S9 als hij uitkomt.
Hollanda1975 (11 months ago)
Ben het wel met deze reviewer eens over de S8. https://youtu.be/yolzL7CLyI0
Adam Aliev (11 months ago)
laatste
SumPlays (11 months ago)
Kijk deze video op mijn S8
Atm wordpres (11 months ago)
He Dominick of crew van Allaboutphones. Ik ben opzoek naar een nieuwe telefoon en ik zit te twijfelen tussen de Galaxy S8 of de Galaxy S7 Edge. Welke van de twee zal ik kopen? Is de S8 die 300 euro meer waard? Of zal ik gewoon voor de S7 Edge gaan?
All About Phones (11 months ago)
Als je het grote scherm van de S8 niet zo belangrijk vind zou ik lekker wat geld in je zak houden en voor de S7 Edge gaan.
niels de groot (11 months ago)
Another great video! I like the fact that you were completely honest about the Phone. You may not have the biggest tech channel but in my opinion one of the best out there! ;)
Ole Weisink (4 months ago)
je heet Niels de groot en dan praat je Engels bruh
Arthur (6 months ago)
Ik lees dit nog eens na 2 maanden en jezus zeg wat debiel.
Jimmy Williams (8 months ago)
ArthurTHTV Lol inderdaad. Staat een beetje stom op een Nederlandse Channel met een Nederlandse naam.
Arthur (8 months ago)
Waarom praat je engels?
All About Phones (11 months ago)
Thanks! :)
Martijn Lijzen (11 months ago)
interessante video, mooie strakke vormgeving van de video, like!!!!
skaffa harry (1 year ago)
kan je ermee onder water ??
sio eati (1 month ago)
skaffa harry ik zou t gwn niet doen mijn waterpoof sony was meteen uitgevallen en raad eens, sony gaf mij de schuld voor gebruikersfout terwijl alle klepjes goed dicht waren, dus waterpoof of niet ik ga t nooit meer met water contact laten maken. Ik had bte de sony z5 compact waterproof phone die 4k aan kan en waarvan de batterij niet zo spannend is aangezien je soms om de dag moet op laden
Haoyu Xia (9 months ago)
skaffa harry ip 68 rating, ja je kan er mee onderwater het is niet erg voor de telefoon, ik zwem er soms ook mee haha
Felipe Van Rosmalen (11 months ago)
skaffa harry hij is waterdicht dus ik denk het wel maar ik raad het niet aan denk ik
Sietse Rijks (1 year ago)
Julie vergeten Bluetooth 5.0
Berend (7 months ago)
Nixx - D1M17R1 je kan 2 Bluetooth apparaten tegelijk gebruiken, bijvoorbeeld 2 speakers
@di.rena (7 months ago)
Sietse Rijks wat iss het verschil?
Emir Cesan (1 year ago)
wat een teleurstelling is deze s8
Frank Frank (1 year ago)
pwah... zo to horen zit ik nog prima met mijn s7. volgende wellicht een s9 of s10 :)
My brada Asznee (1 year ago)
ik zie/hoor het al... Ik blijf dus gewoon rustig 2 jaar m'n s7 edge houden tot er weer echt wat (nieuws) is.
HerooWw (7 months ago)
Uhhh groter scherm betere camera verbeterde waterproof touch id
Klaas de Rijk (7 months ago)
masomaf eerste iPhone had geen camera (bewegend beeld)
woutertje026 (7 months ago)
Amir Elangouri 4k op een 5inch zie je niks van,verschil FHD en QHD merk je al niet. hdr integen wel
masomaf (9 months ago)
Er komt niet echt meer iets nieuws wat je echt nodig hebt of niet zonder kan als t gaat om je smartphone. Vanaf de eerste iphone waren alle functionaliteiten die je in de basis gebruikt al aanwezig. En vandaag de dag daarmee ook vaak in andere toestellen. Ze worden iedere keer een beetje verbeterd. Beetje sneller, meer megapixels etc etc. Ontgrendeling op steeds een andere manier. Het is vooral meer gimmick en soms iets handiger als er iets uit komt. Maar echte wauw-factoren zullen er niet meer in zitten.
Djorn Bekhuis (11 months ago)
Amir Elangouri 4K word je niet vrolijk van. Ik heb de Sony Xperia Z5 premium met een 4K beeldscherm en t zuipt de batterij heel erg snel leeg.
Alex de Wit (1 year ago)
Goede volwassen maar vooral neutrale review. Complimenten!
GPH1997 (1 year ago)
wanneer een vergelijking tussen de s7 edge en de s8?
Nadir Alallaoui (1 year ago)
de batterij zou ik toch niet slechter noemen dan s7 integendeel hoor, behalve als je de QHD+ resolutie constant gebruikt waarschijnlijk. https://www.youtube.com/watch?v=C3K-OyQXZ-0
klaas mellema (1 year ago)
Nadia Viagra klopt ik zou hem zeker op 1080p houden
Koekiewap Monster (1 year ago)
in België kan je die al kopen
Wapper Verhulst (1 year ago)
lol
entenietje (1 year ago)
Koekiewap monster pre order
Arlind Citaku (1 year ago)
Hallo allaboutphones waar is Sébastien en nog een vraag ik heb een iPhone 6s is hij goed
No Name (1 year ago)
welke telefoon zou ik kopen onder de 450 euro
sebastiaan pw (11 months ago)
samsung s7 normale versie
Danielz Rylaarsdam (1 year ago)
No Name Lecoo le max 2
Nadir Alallaoui (1 year ago)
honor 8
Rick Drent (1 year ago)
Sander prima keuze maar moeilijk te krijgen en niet beschikbaar op de gewone markt.
Sander van Harten (1 year ago)
No Name OnePlus 3t
ik krijg de mijne morgen binnen :D
Samsung User (1 year ago)
Nieuw logo??
M .L (1 year ago)
komt er nog een uitgebreide video over de huawei p10 lite? Ik ben nog steeds een twijfelaar.
koen H (6 months ago)
All About Phones ik heb aan jullie een vraag en hoop dat jullie deze kunnen Beantwoorden. Gaat het namelijk om mijn paar uur oude s8, er is namelijk al een dode pixel aanwezig. Deze heeft een groene kleur, de vraag moet ik mij zorgen maken en terug gaan? Of gewoon blijven gebruiken? Alvast bedankt
Hollanda1975 (1 year ago)
Michael Van Leeuwen Gewoon niet de hele nacht aan snellader hangen. Ik heb hem zelf soms even uurtje aan de snellader, dan kan ik weer een dag vooruit. Kunt ook gewone lader gebruiken, geen probleem.
M .L (1 year ago)
Hollanda1975 ik hrb nog geken naar de honor 8 en het is een mooi product. Ik ben wel bang voor de quikcharger. Ik ben bang dat het de niet verwisselbare accu beschadigd. Zou je ook grwoon een normale oplader kunnen gebruiken? Ik ben niet een telefoon expert dus ik probeer het allemaal een beetje uit te zoeken dus sorry voor als ik een domme vraag stel.
Hollanda1975 (1 year ago)
Michael Van Leeuwen Sowieso de dual camera (Leica), snellere processor, infrarood sensor, gorilla glass3, mooiere materialen etc. Honor8 gewoon meer richting high-end en ook nog eens spectaculair mooi om te zien. http://www.phonearena.com/phones/compare/Huawei-P10-Lite,Honor-8/phones/10455,10168
M .L (1 year ago)
Hollanda1975 zit er veel verschil tussen? En wat is er allemaal beter dan de p10 lite?
TypicalLuke (1 year ago)
He Dominick of crew van Allaboutphones. Ik heb een Samsung galaxy s8+ gekocht maar ik vroeg mij af of ik mijn simkaart van mijn Samsung galaxy s6 edge plus daar in kan doen? Alvast bedankt voor het antwoorden.
MLR ' (11 months ago)
TypicalLuke Gast.... google dat ipv het hier te vragen 😂😂 is 10x sneller haahah
All About Phones (1 year ago)
Ja, dat kan :)
Dashcam Nederland (1 year ago)
Meten is weten.
Mees Faber (1 year ago)
TWEE DE REACTIE MAG IK NU EEN STICKEr ALL ABOUT PHONES?? PS als jullie dit zien kunnen jullie dan de huawei p10 lite vs samsung a3 2017
brinkie brink (1 year ago)
jammer van de batterijduur.. dat is in deze tijd wel een vereiste
PotatoVideos (7 months ago)
. 9
Lord Puddii (1 year ago)
Arami Yemane Prima! Misschien komen in die tussen tijd wel nieuwe toestellen uit. Zou zonder zijn als je nu een toestel haalt die al een jaar oud is!
Arami Yemane (1 year ago)
Puddi Puddin dat klopt ik ga denk ik effe wachten tot de oneplus 5 word uitgebracht dan kijk wel weer dank voor de info
Lord Puddii (1 year ago)
Arami Yemane Ik heb zelf ook de Honor 5X gebruikt. Ben overgestapt naar de Oneplus 3. Dit is echt een super telefoon en bied de beste specs voor dat budget. Alleen het nadeel is dat hij nu al wat ouder is. Ik heb geen idee wat de Oneplus 5 gaat kosten.. Als die even duur is is de Oneplus 5 een betere keuze voor die jaren die je hem gaat gebruiken omdat hij dan helemaal nieuwe is en je dan geen 'outdated' hardware koopt. Daarnaast is de Moto G5 plus ook een enorme verbetering. Hij bied wel een stuk minder dan de Oneplus maar hij is zeker een hele stuk sneller dan de Honor 5X! Als je weinig te besteden hebt is het beter om wat minder te betalen en dan over 2-3 jaar weer een nieuwe toestel te nemen! Zo blijf je up 2 date met niet al te veel geld te besteden.
Arami Yemane (1 year ago)
Puddi Puddin nou ik heb de honor 5x wil overstappen naar een moto g5 plus of een one plus 3t ik weet ook wel dat ze van een andere wereld zijn maar als ik de moto g5 plus haal dan ga ik over 2 jaar weer overstappen en als ik de one plus 3t haal dan ga ik die 4 jaar gebruiken of langer
Coen van Tilburg (1 year ago)
Like= Samsung / negeer= iphone
Annelies Wagemakers (4 days ago)
Waar zijn mijn apps
JVG Geffen (7 months ago)
iphone blijft beter. alleen batterij is beter bij samsung.
ari grande (9 months ago)
NICE_MEME_M8 eyyy doe beter normaal
LastTree08 (10 months ago)
Thumbs down= Jij bent een like-vragende sukkeltje.
NICE_MEME_M8 (10 months ago)
alsjeblieft pleeg zo snel mogelijk zelfmoord
Tim Van Der Wal (1 year ago)
second
Tim Krijgsman (1 year ago)
Tim v/d Wal zkr lekker s8 aan het kijken
Tim Krijgsman (1 year ago)
Ook all about phones kijkende
Tim Krijgsman (1 year ago)
Tim v/d Wal he timmie boy
Darwin Carmen (1 year ago)
top!

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.