HomeНаука и техникаRelated VideosMore From: Amanz

#Amanz24 - Android P Preview, Huawei P20 Tertiris, Windows Machine Learning

118 ratings | 9531 views
Hari ini memperlihatkan Google Duo telah menyokong peti mel suara/video, membolehkan pemanggil meninggalkan mesej 30 saat, dan seterusnya, ia akan hilang secara sendiri selepas selepas sehari. Google pula telah memperlihatkan Android P dalam bentuk Developer Preview, dengan sokongan untuk skrin takuk, antaramuka notification bar yang diperbaharui, bersama sokongan Smart Reply. Dan akhir sekali, gambar penuh untuk siri peranti Huawei P20 telah tertiris, dengan memperlihatkan rekaan akhir untuk Huawei P20, Huawei P20 Pro, dan Huawei P20 Lite.


Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (32)
Mirul Zahari (2 months ago)
Tolong buat review honor 9 lite
HUGO (2 months ago)
android P copy apple ke haha
Haziq Danial (2 months ago)
Mana Nisa Kay :(((
Adam Haiqal (2 months ago)
Amanz nak tanya, between huawei nova 2i dgn honor 7x mana lagi amanz prefer.. Confuse nak beli yg mana
Topx MLBB (2 months ago)
Adam Haiqal sy guna huawei nova camera memng lawa tpi keybord ad slow sikit.
Harith Potter (2 months ago)
Spec sama je bro.. Yg beza cuma battery dgn camera
Hidayat Razali (2 months ago)
Honor 9 lite @ j7 pro yg mne batter
Ferhaddnial Radzwan (2 months ago)
Amanz plss buat ulasan honor 9 lite...
Muhamadnorazhar (2 months ago)
Nak tanya boleh,,bila nova 2 i plak nak dpt update oreo ,,,😬
Edreen Pasang (2 months ago)
Semua nak jadi Iphone dah !😓
HUGO (2 months ago)
itulah pasai aku perati jer
Halim Fuzi (2 months ago)
Edreen Pasang idea dh xdekan nk wat cmne...
Auz Gxmxrz (2 months ago)
Bile p20 lite keluar kt malaysia???dan agak2 brp harga dia??
Amanz (2 months ago)
Belum lagi launch. Harga dia akan diketahui akhir bulan ni
Azmel Mahamud (2 months ago)
Wahh, huawei dh ad tri camera
syukri oslo (2 months ago)
Mne nk dpt phone ni
Kentucky (2 months ago)
Hahaha bagi aku ZenFone 5z lagi lawa dah powerup daripada Huawei p20
ijat6446 (2 months ago)
Demmm, dah nak kluaq P20.. Bru jaa beli Mate 10 Pro..😂😂😂
ijat6446 (2 months ago)
Mat Moto screen bru tue.. Hahahaha
Mat Moto (2 months ago)
ijat6446 tapi aq xkisah pn psl p20... Sbb design dia aq xsuka.. Tiru notch iPhone 😂
Mat Moto (2 months ago)
ijat6446 weh sama laa aq... Mate 10 Pro jgk aq beli
ijat6446 (2 months ago)
PyschoPath Wars baik..🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️
PyschoPath Wars (2 months ago)
ijat6446 mate 10 pro tu dh perfect dh tk perlu la nk up to date ..device fu pon bru 4 bulan msuk malaysia
Akim Pro7 (2 months ago)
smua tggal lelaki je ke..mana bunga² amanz..Hehe
Amanz (2 months ago)
Mingguan Amanz minggu ni akan ada bunga :)
haikal aja (2 months ago)
Amanz nak tanya honor 8 pro dah dapat update oreo ke pless jawab
haikal aja (2 months ago)
Amanz oke
Amanz (2 months ago)
Patutnya dah dapat
Amn Blogg (2 months ago)
Info yang menarik,Amanz....
Amanz (2 months ago)
Terima kasih!

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.