HomeРазвлеченияRelated VideosMore From: Viner Trick

Luqmanpodolski - Tak De WIFI Tak Nak Raya..hahhahahha

745 ratings | 98372 views
Credit to luqmanpodolski Follow IG Luqmanpodolski https://www.instagram.com/luqmanpodolski/
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (74)
Mitori Kyun (14 hours ago)
Haha * Sarcasm *
Mohd Saini (2 days ago)
Maaf tadi dah subcribe dengan like tapi nampak baling kamus unlike dan unsubcribe je lah kan berdosa tu ilmu bukan lawak kampus
ғelιх Nγ (3 days ago)
9:45 kepala bana dia RM8000 pegi tangki depan je haha siot
ammar iman (3 days ago)
Kelakar betul 5.21
Saari Saari (4 days ago)
Pandai betul buat lawak🤣🤣🤣🤣🤣👏
H.H VLOGS (4 days ago)
0:41 "dah besar panjang😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂🤐
Muhammad Iskandar (4 days ago)
Lawak ah nanti buat video lagi ya
Luqman aku nampak kau dalam tv
Mohizan Bin Mohammad (9 days ago)
Show off bukan switch off -_-
idis wati (12 days ago)
kelakar do korang
aku suka video kau
Muiz MF (18 days ago)
Ramai manusia yg komen and then ckp "kelakar ke main baling kamus" Korang taw tak.. Dalam bnyk² moral in this video...korang pandang yg jahat gak eyh
danzgaming. official (22 days ago)
Misai cam hitler
Hafizul -pelawak sabah (30 days ago)
Jangan baling buku bosku ilmu
lela mahsuri bt ameran (1 month ago)
Yeah Hari raya cpt la sikit Tak sabar ni
habellysher bunsu (1 month ago)
Xlawak memalukan memalukan xpyh buat vdio lgi lh x lwk lngsung.💩
Minako Arisato (1 month ago)
Yang last tu paling menyengat kat abg2 teksi
Darwish K (2 months ago)
Buat la video baru :(
Mama Says Adib Juga
Aruan Sahija (2 months ago)
Adib alex mcam babi baling kamus itu ilmu bodoh punya adib pergi mati la adibb gendut tak guna
TMjenab mahat (2 months ago)
ape yg lawak ni pundek??
Abdul Aqil Hamidin (2 months ago)
Cam org bodo jr
Qhaliff Mislan (2 months ago)
Sitlt back pun tak bagi
Qhaliff Mislan (2 months ago)
Kelakar la masa myvi tu sampai klcc taman hadui bodoh laaa
Qhaliff Mislan (2 months ago)
Memekak je laaaa
Qhaliff Mislan (2 months ago)
Gila aaaaa laaaaa
norazatul azimah (3 months ago)
Dalam hati ada tuhan
Mohd Amin (3 months ago)
Aku suka pt romen tok..😂😂😂😂😂
Ramen lah bukan nya romen
md rmzn (4 months ago)
periuk nasik,aber (uber) grapecar (grab) ...hahahahha
md rmzn (4 months ago)
periuk nasik ...hahahahha
Adnan Ab.ghani (5 months ago)
Boleh laaa lawak dia
Nadhiya Azie (7 months ago)
Semua video kau lawak bro
Jorge Koke6 (7 months ago)
Anak bapak rambut macam pakai wkwkwkwk sivik hahaha
Dorothy Mudin (7 months ago)
Nak yang paling lucu
Halleluyah00YT (8 months ago)
Sape x syg bini bagi saya hahaha
haris haziq (9 months ago)
kepala bana,apalah kamus je baling kenapa tak baling batu
Zivon (10 months ago)
Sian 1:37....Lawak 1:49
Chris Harry (11 months ago)
x baik baling buku .... itu kan ilmu
Iqmal 46 (1 month ago)
Sila meninggal
Mohd Hafidzh Daman Huri (2 months ago)
Chris Harry konon baek sgt.anjing
xXMy aaXx (4 months ago)
Chris Harry Tu pun kutuk ke Video je pun
Nida Taalal (11 months ago)
ape lagu yng pertama tu yng tk kn mampu....
Nur Izzati (1 month ago)
Ku takkan mampu - ippo hafiz
Nida Taalal (11 months ago)
jwb lh please
Sam12345 Sam12345 (11 months ago)
dmaokka
Sam12345 Sam12345 (11 months ago)
ape lhhhhhhhh adib buat deep keje
Sam12345 Sam12345 (11 months ago)
lawak doh
Aleeya TV (11 months ago)
viner trick , tlgla jngn uploadkn video lama. Buat bru la plessss.
Suh Rawi (11 months ago)
kelakar apa, baling kamus ikut suka hati je
Azriel Alias (1 day ago)
Suh Rawi buuuu
Azizul Zaid (16 days ago)
Org kite memang cam ni banyak baik luqman sampaikan salah sikit jugak dia cari
toby dog (17 days ago)
Suh Rawi Pertama, ini video lawak. Kedua, sarkastik. Ketiga, jangan kau ambil perkara dengan sirius.
Muiz MF (18 days ago)
Suh Rawi 10 kebaikan x dipandang... 1 kejahatan dikecam
Mohd Hafidzh Daman Huri (2 months ago)
Suh Rawi macam ko baik sgt.bodoh anjing bangsat
Aiman Hakim (11 months ago)
Mampuih arhhh smua nk bgi kat hg puihhhh
Suriyati Ab Ghani (11 months ago)
tolong buat cerita selepas raya
DuoFusionz (11 months ago)
AHAHAHA....sorryla tapi x boleh nk berhenti gelak
Zadil Lutfi (11 months ago)
video lama
Afiq Zikry (11 months ago)
0:23
Afiq Zikry (10 months ago)
ZixPlayz 14 aku 12
Zivon (10 months ago)
13
Afiq Zikry (10 months ago)
ZixPlayz 14 hahaha...umur kau brapa??
Zivon (10 months ago)
Afiq Zikry.nama kau hampir same dgn nama aq...name aq Atiq Zikry
nor azri (11 months ago)
"tapi anak tok long sume laki kan " killed me ^^
haikal haqimie (11 months ago)
awesome
Some Dude on the internet (11 months ago)
0:48 Tok Long kena *exposed!*
Gta v online (11 months ago)
thank you kerana buat video raya
Nabil Suhaimi (11 months ago)
video kelaka betul
Alief Zakaria (11 months ago)
wow

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.