HomeРазвлеченияRelated VideosMore From: The Melayu

Insurance

2687 ratings | 70547 views
Kisah ini tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang sudah mati
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (336)
I'm 'OK' (11 hours ago)
Baru nk ingat Allah... XD XD
Its Fooart (3 days ago)
aku igt milo tu darah jilake tol hahahahaha
XENA Mobile Gaming (3 days ago)
Mile ais ikat tepi
Akuma Demon (5 days ago)
2:21 apa tu
Fleurins (6 days ago)
Bodoh siak lagu evil morty 😂😂
Vishaal Sky (6 days ago)
feels like its targeting Jamal Yunos hmm
Nice kau babi
cyborg Z GAMER10 (6 days ago)
Video baru
Hasniza 4721 (6 days ago)
Hahahahah.....lawak gile luqman ni....aku ketawa terbahak² bila tengok dia lari dari hospital
Eiman Husainy (6 days ago)
Awesome
Zubaraki Masato (7 days ago)
korang mesti ingat incik kendur nak bunuh diri ? hahaha..
Doctor Sabrina (8 days ago)
Ha.. luqman tak puasa... sebab ada air tergantung
haziq hasbi (10 days ago)
1.58 lagu apa tu
Hafizul -pelawak sabah (10 days ago)
Lawak weih boleh aku join korang tak masa raya
It's Eryna (11 days ago)
For thr damged coda song mase dia nak keluar
Slayer Blaster (12 days ago)
1:53 name lagu?
mhdnjib _ (13 days ago)
1:52 lagu tu bertajuk Evil Morty
magggie p (13 days ago)
Tak yang aku paling tak tahan tu dia pgi sangkut milo ikat tepi kat situ 😂😂
WAKTU ENCIK KENDUR TERJUN INGAT DAH MATI RUPA RUPANYA SEMPAT LAGI LARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Love You (14 days ago)
Insuran main mercun.. Haha
DOWNTROSS (14 days ago)
hahahahah ini wins lawak doh terjun tingkap pastu mendarat dengan selamat saya harap ang podol buat banyak lagi video
Soul Punch (14 days ago)
Hahahah. Apahal siap ada milo ais siak. Bedekah je aku gelak.
Joshua youtube channel (14 days ago)
Good video bang BTW teruskanlah
Prince Troops (15 days ago)
Hahahahahahhahaha
Mohammad Hafiz (15 days ago)
hahahaha mcm sialla
gusion blade (16 days ago)
hahahahahahahahahahaaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahshshshshssshshahahahahahaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaahahahahahahahahahaaahahahahahahaaahahahahahahahahahahahaaahahahahshahahahahahaahahahahahahahahaaaaaahahahahahahaaaahahahahajajaajahajajaajahahjahshshajajajajaajajajaj
Syaznie Natasya (16 days ago)
1:54 lagu?
Fire Behind (16 days ago)
Copyright?????
AshOnRaft One & Only (17 days ago)
Tu kertas exam kan ??😂
Firdaus Uda (17 days ago)
macam mana dia lompat hahaha siot tul la
Melvin Tham (18 days ago)
jamal?
Mohd Fakaruddin Ali (19 days ago)
Tulisan bill tu warna merah!
Mohd Fakaruddin Ali (19 days ago)
BILL yang diorang maksudkan tu dajal dalam Gravity fall ke?
Hanimah Hasan (19 days ago)
Tak ada insuran ke
MRsecret 746 (20 days ago)
1:50
Anak Jati Melayu (21 days ago)
ape тajυĸ lagυ laѕт тυ.. pleaѕe вagιтaυ
Anak Jati Melayu (17 days ago)
Sarip Lobo thanks
Sarip Lobo (17 days ago)
evil morty
luqman hakimi (21 days ago)
damaged for the cola hujung tu memang kene siaaa
Matt Davies (22 days ago)
Lagu last tu ape eh?
Darkness my old friend (22 days ago)
Milo ikat tepi, illuminati
Future Worm (24 days ago)
lawak betul
Abu Haliq (24 days ago)
X penah x lawak video abg lokmanpodolskinie
Hariz Hazuandy (25 days ago)
lu dislike lu bodo
Ryan HardY (25 days ago)
Siap milo ikat tepi bhai bapakk arr hahahha
Amir Musa (25 days ago)
X puasa ke !
FIRE FLIES (25 days ago)
Hahaha tak sangka lagu Rick n Morty ja dh jdi lagu meme
sxtus (25 days ago)
0:44 bila kau fail mata pelajaran matematik
Delta Mezzo (25 days ago)
PUASA WOI
Taurus Genius (25 days ago)
Hahaha
Zakwan Azani (26 days ago)
2:07 evil morty lol
Golden Playz (26 days ago)
Siapa masih ingat ni Sila Meninggal! Daripada-Ninggal bin Sila
Aqil Faris (26 days ago)
AIR TEA PUN ADA
amirul asyraf (26 days ago)
Aaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaa 👩‍🎤
Hafizul -pelawak sabah (26 days ago)
Penyakit mental ni lukman
Hafizul -pelawak sabah (26 days ago)
Begitulah awan nano
Muhammad Izzul Syahmi (28 days ago)
hahaha triggered
Xii Sam Osiris (28 days ago)
HAHAHAHAHAHAHAH DAFAK TRIGGERED
Mars Gaming (28 days ago)
Apa nama lagu meme tu.. Haha .. sentiasa perfect vine Luqman😂
nasrul daniel (28 days ago)
Lukman tunjuk ape masa 2.22
Aish qayyim (28 days ago)
Kantoi tk puasa haha
daus drome (28 days ago)
lagu 2:16 tu lagu apa eh
nordiana adam (28 days ago)
Hmmm, cara podol bka tingkap lain dri bwah, cra alex bka tingkap pn lain dri tpi... "Pikiran"
Fathirah Kamal (28 days ago)
Hahahaaha terhibur
Six Gaming (29 days ago)
Luqman dah tak lawak macam dulu 😭
Jiza (29 days ago)
minum berdiri *triggered*
Ez Jeff (29 days ago)
Lagu dari Rick and Morty "Evil Morty"
Black potter (29 days ago)
Bang mana video....eh jgn marah..
Fauzan Blackout (29 days ago)
Lagu apa eh 1:53
Farish Daniel (11 days ago)
Fauzan Blackout the falling poop... Hah
Izv3ll May (24 days ago)
Fauzan Blackout damaged coda
Faris Fs (29 days ago)
Lagu part last https://youtu.be/4Js-XbNj6Tk
P̠o̠d̠o̠l̠ t̠a̠k̠ p̠u̠a̠s̠a̠
Kanjo Liquor (29 days ago)
milo ais gantung
FireCrafter 58 (29 days ago)
2:11 tak puasa
Hadi Abdullah (29 days ago)
Teh ais ke tuu😂😂😂🤣
ethan apen (29 days ago)
Apa nama lagu yang masa encik kundur lari tu
NEMESIS X (29 days ago)
X puasa haha
Cozy Warrior (29 days ago)
milo ikat tepi tu.. lol 😂😂😂
Afiq (29 days ago)
kejap kejap luqman jadi doktor pastu adib plak,pening oi
MuazHaziq 28 (30 days ago)
Muke cam x bersalah je luqman
Teenès Wàren (30 days ago)
Legit
dniel fkry (30 days ago)
Aku Dapat Ketawa Sekejap Je
Hazim Tgak (30 days ago)
Hahahah nice
Hitto san (30 days ago)
When meme is life
Nur Qayyum (30 days ago)
pilihan lagu tak masuk sangat lah adip, tak kena dengan keadaan :)
X MASTER (30 days ago)
Sempat minum cendol
Naem Abe (30 days ago)
bukan cendol tapi Milo ais
Amir Hakim (30 days ago)
sapa boleh tolong explain apa jadi
zaheed ismail (30 days ago)
Bile mase encik kendur beli milo ais ikat tepi😂😂
Professor YG (30 days ago)
X puase ke
Curi χ Credit (30 days ago)
one two som?
RAP Addict (30 days ago)
Lagu for the damaged coda yang baik Tu hahahahaha Rick and Morty 😂
Amirul Mirul (30 days ago)
Pebenda milo ais 😂
Jasri _YT (30 days ago)
Nak tanya..adakah seseorang itu masuk insurance jika dia seorang pesakit yg telah sihat..keluar daripada hospital tanpa membayar 1 sen pun
Karen Adimin Edmund (24 days ago)
Jasri Jas actually cara dia mcmni , ada medical kad yg pihak insurance sediakan ... kalau nak admit tunjuk la medical kad & ckp sya nak admit pakai medical card ... jadi , pihak hospital akan call pihak insurance sana untuk tengok status medical card tu ..aktif ke tidak ? dh ckup tempoh 120 hari ke medical card tu di beli ... klau smua complete dari pihak insurance jadi pihak hospital akan guna kad tu la utk pembayaran hospital .. manakala 20% ada la tanggungan pengguna medical card tersebut .. (sya tak jual insurans encik tpi saya bkrja di bhgian claim , that's why saya tahu)
Yung Hays (30 days ago)
Apa tajuk lagu sebelum nak end vid
frhn_ mentos (30 days ago)
Rindu toyol ni..da lme x buat video
Fox2senndoh (30 days ago)
Encik Kendur is a total meme -er
Hasbul Hapasni (30 days ago)
Mungkin nama pnjang.. podol batang kendur
Jamilah mis (30 days ago)
Rindu ningal
Edin Akiyu (30 days ago)
kejadah apa yang aku baru lihat ini? Hahaha.. Rick and morty part tu mmg best
I love Food (30 days ago)
So semua pakat tanya lagu last damn sekarang semakin ramai normies lol
I love Food (30 days ago)
Evil morty theme song
Haziq Danial (30 days ago)
Scene encik kendur keluar terjun tingkap tu kan, fail bila doktor adib bukak tingkap sedangkan tingkap dah terbukak apa apa pun muka encik podol bedekak hahahahahahahahahaha 😂😂😂😂😂
Mhd Muaz (30 days ago)
0:53 when u see ur exam result

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.